С темата за атентата в Нова Зеландия започна предаването Лице в

...
С темата за атентата в Нова Зеландия започна предаването Лице в
Коментари Харесай

Цветанов за мюфтийството и за това дали атентаторът от Нова Зеландия е бил в България

С тематиката за атентата в Нова Зеландия стартира предаването " Лице в лице " довечера с посетител в студиото Цветан Цветанов. Водещата запита водача на ГЕРБ за българската диря и надписите на кирилица върху оръжието.

``
реклама

" Подобен терористичен акт демонстрира, че тук е имало сериозна подготовка. Службите би трябвало да отговорят дали този човек е посещавал района ни. На по-късен стадий ще се направи извод дали е имало лица, които са му помагали. 

И да имам информация дали е бил в България, тази тематика би трябвало да бъде разисквана в съвета по сигурност към Министерски съвет, ще се подхващат всички нужни дейности. ", отговори гостът.

" Събудихте ли се, господин Цветанов? ", попита Ризова във връзка думите на Марешки, че желае " Да разсъни " държавното управление.
" Имаме среща с господин Марешки, ще приказваме, това е нещо обикновено. Ще приказваме по здравната стратегия, обществена политика, стопанска система, вложения. ", беше отговорът. 

До 10 години мюфтийството би трябвало да направи съгласуваност с Национална агенция за приходите и да се погасят тези отговорности. Няма да бъде от дотацията - тя е за възнагражденията на духовните лица. Важно е да се заплащат заплатите, само че и осигуровките. Това отлагане ще даде опция да се заплатят отговорностите. Аз няма да стана мохамеданин, само че почитам всички вероизповедания ", обясни гостът. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР